Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Tjenester fra JKWEB

 Hjemmeside Mini

For private hjemmesider og mindre firmaer eller foreninger - passer best for den som trenger en mindre og statisk, men likevel informativ hjemmeside.

Du får likevel mange profesjonelle funksjoner, og mulighetene for videreutvikling er store.

Innholdet kan enkelt administreres med en nettleser fra valgfri PC, nettbrett eller smarttelefon.

Les mer..

 Hjemmeside Maxi

For små og mellomstore firmaer som vil vise sine produkter eller tjenester på en nettside som står fram blant konkurrentenes.

Med profesjonelt innhold og utseende basert på Joomla! CMS og en profesjonell mal får du en fremtidsrettet nettløsning.

Funksjonsrik, dynamisk og ikke minst lett å administrere fra en netleser på valgfri PC, nettbrett eller smarttelefon.

Les mer..

 

Joomla! CMS

JKWEB tilbyr ferdige nettsider, Hjemmeside Mini eller Hjemmeside Maxi, som begge bygger på Joomla! CMS - en av verdens mest benyttede CMS-plattformer.

Les mer..

Installasjon

Vi hjelper deg med å flytte websider og domene, eller installere Joomla fra bunnen av på ditt eget webhotell. Inkludert i dette er backup-rutiner med Akeeba Backup.

Les mer..

Design

Vi designer en unik mal (template) basert på dine ønsker og behov, samt assisterer med å organisere innholdet på din webside.

Les mer..

Support

JKWEB tilbyr tre ulike webmasteravtaler som sikrer deg tilstrekkelig support og sikkerhet til din nettløsning. Du betaler ikke for mer enn du behøver.

Les mer..

 

Fotografering

Bilder er viktig for alle websider - JKWEB tilbyr fotografering av lokaler, ansatte, biler og utstyr etc., og kan etter avtale komme til kunden for å ta bilder.

Les mer..

Webhotell

JKWEB kan hjelpe deg med å registrere domene eller bytte webhotell. Vi tar kontakt med webhotell og/eller registrar og kjører hele prosessen dersom det er ønskelig.

Les mer..

Brukerkurs

Dersom du vil gjøre noe administrasjon selv tilbyr JKWEB brukerkurs i Joomla! CMS både for innholdsadministratorer og "skribenter".

Les mer..

Hjemmenettverk

Vil du ha eget eller nytt nettverk? JKWEB kan hjelpe deg med å installere trådløst eller kablet nettverk, installere programvare og sette opp trådløs printer.

Les mer..