Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Hjemmeside for firma og forening

JKWEB tilbyr to ulike hjemmesidepakker, MINI og MAXI, og ønsker i utgangspunktet å benytte kun Joomla! CMS som verktøy til dette. Supportoppdrag vil i spesielle tilfelle kunne omfatte retting av feil på sider laget med html-editor.

Dersom du ikke allerede har en mal (Joomla template) så kan jeg skreddersy en med Artisteer, et verktøy som gir en fleksibel og profesjonell webside med design etter eget ønske, eller finne en egnet mal etter ditt ønske.

Kunder med ekstra krav til utseende og innholdsdesign kan bestille løsninger basert på f.eks. Gantry Framework slik som jkweb.no benytter på denne hjemmesiden, eller annen responsiv mal utviklet av profesjonelle. Se også eksempler på kundesider levert av JKWEB.

JKWEB leverer nå websider utviklet med Joomla versjon 3.x, mer informasjon her. Eksempler på sider utviklet av JKWEB ligger under Tjenester/Kundenettsider.

Fra 2017 tilbys alle kunder med supportavtale en sikkerhetspakke basert på RSFirewall! og et abonnement på automatiske oppdateringer av denne. Se under Tjenester/Sikkerhet eller klikk på ikonet.

Ta kontakt for pristilbud og informasjon.

Med Joomla! CMS kan du også få innebygde bildegallerier, kalendere, nyhetsbrev, brukerregistrering, debattforum m.m., og alt er webbasert og tilgjengelig fra en PC/Mac eller nettbrett/smarttelefon med internettilgang.

Tilsvarende har vi også supportavtalene Webmaster MICRO, Webmaster MINI og Webmaster MAXI i tre nivåer som vil kunne dekke de behovene som jeg av erfaring ser at mange mindre organisasjoner har med sine hjemmesider. Med PLUSS-avtale på MICRO eller MINI får du også alle oppdateringer av Joomla! CMS (unntatt generasjonsskifte som f.eks. 3.x.x til 4.0) inkludert i prisen.

Se prislisten for detaljer om disse webmastertjenestene.

Vi hjelper alle kunder med å vurdere etablering/flytting til webhotell med konkurransedyktige priser, høy oppetid og stabilitet, samt gode bredbåndslinjer. JKWEB kan registrere/flytte ditt domene og sette opp nytt webhotell med Joomla! CMS og SQL-database.

Ta kontakt for nærmere informasjon eller tilbud om dette.

 

Joomla! CMS 3.x

JKWEB leverer nå kun websider utviklet med den nyeste Joomla-plattformen - versjon 3.x.

Den nye langtidsversjonen 3.9 kom høsten 2018 og er aktuell for alle nye prosjekter.

Kunder med supportavtale får utført oppdateringer ihht avtalebetingelsene, inkludert backup og testing. Se prislisten for innhold i supportavtaler.

Se eksempler på kundeprosjekter.