Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mye spam fra ditt kontaktskjema?

Har du et kontaktskjema på din hjemmeside som er utdatert og har manglende eller gammel beskyttelse mot spam er sjansen for at mailboksen blir full av uønsket epost hver dag. Og da kan mail fra aktuelle kunder drukne i havet av rare tilbud fra hele verden.

Flere av JKWEBs kunder har opplevd dette og nå tilbyr vi installasjon av nytt skjema med fint design og stor fleksibilitet på utseende og funksjoner, samt at vi tar i bruk den nyeste teknologien fra Google.

Nye kontaktskjemaer fra JKWEB kommer som standard satt opp med Google reCAPTCHA og en rekke andre kriterier for utfylling av skjemaet felt, alt for å hindre at spammerne fyller inn data i skjemaet med hjelp av servere og programvare.

Har du et gammelt skjema og problemer med for mye spam fra dette? Ta kontakt med JKWEB og få tilbud om å installert en ny og sikrere løsning.

Se denne videoen om beskyttelse med Google reCAPTCHA:

 

Supportavtale

JKWEB anbefaler alle kunder en årlig webmasteravtale for support og sikker drift av hjemmesidene.

Det er tre ulike servicenivåer på avtalene. Avhengig av størrelse og kompleksitet på løsningen, samt individuele behov, finner vi et servicenivå du vil bli fornøyd med.

Les mer om våre tjenester.