Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nye tjenester

Kun kort tid etter oppstart har JKWEB allerede tre leveranser av webløsninger for kunder. Gjennom dette arbeidet har det vist seg et behov for å øke tjenestetilbudet, og vi har nå investert i nytt kamera for å kunne levere bilder til eksisterende websider og til kunder som ikke har dette selv.

Kameraet er av typen Canon EOS 60D og tar meget gode bilder med 18 megapiksler. JKWEB har i tillegg til et 18-55mm objektiv også en 18-90mm linse og 55-300mm zoom for mer spesielle bilder. Kunden får alle rettigheter til bildene etter betaling.

Kunder som ønsker å oppdatere sin egen hjemmeside tilbys også et dagskurs i Joomal på 4-6 timer. Kurset tar for seg oppbyggingen av CMS-verktøyet Joomla og de viktigste funksjonene rundt menyer, kategorier/seksjoner, artikler, programtillegg etc.

De nye tjeneste innføres fra 1. juni og er allerede på plass i prislisten. Kurs gjennomføres etter avtale i kundens lokaler, tilgjengelig utstyr er prosjektor og whiteboard.

Se prislisten for nærmere detaljer.

Supportavtale

JKWEB anbefaler alle kunder en årlig webmasteravtale for support og sikker drift av hjemmesidene.

Det er tre ulike servicenivåer på avtalene. Avhengig av størrelse og kompleksitet på løsningen, samt individuele behov, finner vi et servicenivå du vil bli fornøyd med.

Les mer om våre tjenester.