Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nå kommer Joomla 2.5

Det har lenge vært klart at den nye langtidsversjonen 2.5 er på vei, og på Joomlas hjemmeside kan man lese mer om utviklingsplanene.Versjon 2.5 er nå ute i betaversjon for testing, og om ikke lenge publiseres den i ferdig utgave.

Kunder som har 1.5.x kan ikke uten videre oppgradere til 2.5 på grunn av grunnleggende forskjeller i oppbyggingen, men man må enten vurdere å beholde sin eksisterende versjon eller foreta en manuell migrering. Det vil fra april 2012 ikke bli support eller oppdateringer for Joomla 1.5.

De som har Joomla 1.7.x vil kunne oppgradere til versjon 2.5 uten større konsekvenser, men det kan skje at enkelte tilleggskomponenter kan få problemer dersom 3. parts utviklere ikke har gjort hjemmeleksen sin. Versjon 1.7 når s.k. "end of life" 10. februar 2012, og dermed er det slutt på support og oppgraderinger også til denne.

Kunder av JKWEB med nåværende versjon 1.7.x og webmasteravtale, vil få tilbud om oppgradering til versjon 2.5 uten kostnader. Joomla 2.5 har en rekke spennende nyheter innebygget, og disse kan man lese mer om på Joomlas hjemmeside.

Andre vil kunne få tilbud om tilsvarende ihht gjeldende prisliste. Når det gjelder kunder med versjon 1.5.x avventer JKWEB testing på en slik migrering, men vil nok anbefale dette kun for websider med enkel oppbygging.

Eventuelle spørsmål omkring Joomlaversjoner og praktiske konsekvenser av utviklernes videre planer kan sendes på .

Supportavtale

JKWEB anbefaler alle kunder en årlig webmasteravtale for support og sikker drift av hjemmesidene.

Det er tre ulike servicenivåer på avtalene. Avhengig av størrelse og kompleksitet på løsningen, samt individuele behov, finner vi et servicenivå du vil bli fornøyd med.

Les mer om våre tjenester.