Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 • 30 des, 2015

  Ikke glem sikkerheten

  I løpet av desember 2015 kom utviklerne av Joomla med flere oppdateringer i løpet av kort tid, og ettersom de hver gang publiserer hvilke sikkerhetshull som er tettet blir det samtidig lett for ondsinnede hackere å bryte seg inn i nettsider som ikke er… Les mer..
 • 29 jan, 2015

  Oppgradere?

  Har du en Joomla nettside basert på versjon 2.5 har du sikkert sett meldingen om at support utgikk 31. desember 2014. En migrasjon til versjon 3.6 er da nødvendig for å få løpende sikkerhetsoppdateringer og muligheten til å bruke nye tilleggskomponenter. I… Les mer..
 • 05 nov, 2014

  Virksomheten i tall

  JKWEB har drevet webdesign siden 2011 og har dermed holdt på i 4 år. I denne perioden har det blitt levert over 40 websider og av disse har hele 38 tegnet supportavtale. Versjonene av Joomla! CMS har gått fra gammeldagse versjon 1.5 med FTP-oppgradering til… Les mer..
 • 30 jul, 2014

  Nye Joomla-versjoner

  I forrige uke la utviklerne bak Joomla! CMS nok en gang ut to oppdateringer til de to aktuelle versjonene av den populære innholdsadministratoren Joomla! CMS. Disse anbefales implementert snarest, og kunder av JKWEB med webmasteravtale har allerede fått sine… Les mer..
 • 23 feb, 2014

  Tre med 3

  Erfaringene med Joomla! 3.2 er så langt udelt positive, og JKWEB har derfor valgt å bruke denne versjonen i alle nye kundeløsninger levert fra desember 2013 selv om langtidsversjonen 3.5 fortsatt er et par måneder unna. Nylig ble den tredje hjemmesiden… Les mer..
 • 09 feb, 2014

  Nye oppdateringer av Joomla

  Før helgen la utviklerne bak Joomla ut to vedlikeholdsoppdateringer til de to aktuelle versjonene av den populære innholdsadministratoren. Disse anbefales implementert snarest, og kunder av JKWEB med webmasteravtale har allerede fått sine sider oppdatert. For… Les mer..
 • 07 jan, 2014

  Enklere med PROISP

  Fra januar 2014 er JKWEB registrert Partner hos PROISP, en av Norges største og mest anerkjente webhotell. Ordningen medfører enklere rutiner for registrering av kundeforhold, administrasjon av fakturaer og domener og informasjonsflyt. PROISP har også svært… Les mer..
 • 25 nov, 2013

  Første kunde med Joomla 3

  Joomla 3 ble lansert for en god stund siden, og utviklingsarbeidet fram mot den første langtidsversjonen 3.5 (april 2014) er framme ved 3.2.0. JKWEB har nå bygget og ferdigstilt sin første kundeløsning med Joomla 3.2.0 og tilbyr nå dette til alle nye kunder… Les mer..
 • 04 nov, 2013

  Ny responsiv design

  JKWEB har den siste uken jobbet med å redesigne sin egen nettside, og har samtidig tatt i bruk Gantry Framework og en profesjonell template for å kunne vise fram fordelene ved en responsive nettside. Ved å redusere bredden på nettleseren, eller gå til… Les mer..
 • 03 aug, 2013

  Ny oppdatering av Joomla 2.5

  De to siste ukene har det kommet to oppdateringer til Joomla! CMS, den siste av disse en ren sikkerhetsoppdatering, og man anbefales nå om å oppdatere til nyeste versjon 2.5.14. JKWEB har inkludert alle sikkerhetsoppdateringer i sine webmasteravtaler, og alle… Les mer..
 • 24 apr, 2013

  Sikkerhetsoppgradering av Joomla 2.5

  I dag kom det en sikkerhetsoppdatering til Joomla 2.5, og med denne en anbefaling fra utviklerne om å oppdatere til nyeste versjon 2.5.10. JKWEB har inkludert alle sikkerhetsoppdateringer i sine webmasteravtaler, og alle som har en slik vil nå vederlagsfritt… Les mer..
 • 25 mar, 2013

  Oppdrag i kø

  Det er nå en gledelig liten venteliste hos JKWEB som den senere tiden har fått en rekke oppdrag med nye nettsider og oppgraderinger til Joomla 2.5. Mange sitter med nettsider basert på Joomla 1.5 og har dermed både sikkerhetsproblemer og vanskeligheter med å… Les mer..
 • 09 jan, 2013

  Gratis webhotell 1 år?

  Via webhotellet one.com i Danmark tilbyr JKWEB nå en 5Gb Webhotellpakke med domene, kostnadsfritt i 1 år, dersom du er interessert i ny hjemmeside til ditt firma eller organisasjon. Tilbudet gjelder i 14 dager og JKWEB håndterer det praktiske for deg. Det… Les mer..
 • 30 des, 2012

  Nye priser i 2013

  JKWEB foretar en liten justering av både struktur og prisnivå på sine tjenester fra 1. januar. I praksis betyr det en liten forenkling når det gjelder små serviceoppdrag, og en liten økning på de tre ulike webmasteravtalene. Prisen på hjemmesideløsning holdes… Les mer..
 • 09 nov, 2012

  Oppdatering til Joomla

  Denne uken kom det en sikkerhetsoppdatering til Joomla, og med denne en anbefaling fra utviklerne om å oppdatere til nyeste versjon 2.5.8. JKWEB har inkludert alle sikkerhetsoppdateringer i sine webmasteravtaler, og alle som har en slik vil nå vederlagsfritt… Les mer..
 • 03 okt, 2012

  Joomla 3 - bør man oppgradere?

  Rett før helgen ble versjon 3.0 av Joomla lansert og gjort tilgjengelig for nedlasting fra joomla.org. Denne versjonen er en såkalt Standard Term Support (STS) og vil ventelig få halvårlige oppdateringer inntil den neste langtidsversjonen (LTS), versjon 3.5,… Les mer..
 • 24 sep, 2012

  Nytt supportverktøy

  JKWEB tar nå i bruk et nytt webbasert supportverktøy mot kunder med webmasteravtale. Via nettjenesten spreed.com koples det opp en videokonferanse der bilder fra webkamera, tale begge veier og deling av skjermbilde muliggjør en direkte kundesupport eller… Les mer..
 • 08 jul, 2012

  Egen Facebookside?

  JKWEB har allerede levert flere hjemmesider med integrasjon mot Facebook, men vil nå gå ut med tilbud til eksisterende og nye kunder om hjellp til å opprette egen Facebookside for virksomheten. Dette vil inkludere selve siden på Facebook med bilder og… Les mer..
 • 03 jul, 2012

  Klar for Joomla 2.5?

  Det er allerede en stund siden Joomla 2.5 kom på lufta, og JKWEB har levert flere nye webløsninger med denne plattformen. Men også gamle 1.5-løsninger er det håp for, og JKWEB har i denne perioden oppgradert to forskjellige websider. En oppgradering må i… Les mer..
 • 03 mai, 2012

  Språkfiler til svensk utvikler

  JKWEB har i samarbeid med det svenske webforetaket KERIKOWEB oversatt språkfiler for applikasjonsleverandøren AppNode i Sverige. De leverer tjenester innen Application Lifecycle Management (ALM), og deres applikasjon Appnode Integrator er tiltenkt å forenkle… Les mer..
 • 19 apr, 2012

  Nytt supportsystem

  JKWEB har nå installert et webbasert saksbehandlingssystem som automatisk tildeler supportsaker et eget saksnummer, og alle registrerte kunder får tilgang til et eget kontrollpanel hvor all kommunikasjon i hver enkelt sak blir samlet. Systemet skal gjøre… Les mer..
 • 12 mar, 2012

  Fornyelse av webmasteravtaler

  JKWEB har denne uken fått bestilling på to fornyelser av 1-årige webmasteravtaler og en ny avtale. Velforeningen Stjernåsen i Son og det Fredrikstadbaserte firmaet Hans Jørgen Kjellstrøm AS har begge fornyet tilliten til JKWEB med å fornye sin webmasteravtale… Les mer..
 • 03 jan, 2012

  Samarbeid med Borg Svakstrøm

  JKWEB samarbeider fra januar 2012 med den lokale tele- og dataleverandøren Borg Svakstrøm-Gruppen i Sarpsborg, og kan i tillegg til utvikling av websider dermed tilby en komplett webhotelløsning på moderne servere som blir driftet og supportert av BS-gruppen.… Les mer..
 • 31 des, 2011

  Nå kommer Joomla 2.5

  Det har lenge vært klart at den nye langtidsversjonen 2.5 er på vei, og på Joomlas hjemmeside kan man lese mer om utviklingsplanene.Versjon 2.5 er nå ute i betaversjon for testing, og om ikke lenge publiseres den i ferdig utgave. Kunder som har 1.5.x kan ikke… Les mer..
 • 01 okt, 2011

  JKWEB mva-registrert

  JKWEB har hatt en noe uventet, men svært gledelig, suksess det første halvåret virksomheten har vært igang, og omsetningen har allerede passert den grensen skattemyndighetene har satt for å kreve merverdiavgift. Fra 30. september 2011 vil derfor alle… Les mer..
 • 04 aug, 2011

  Joomla 1.7 på plass

  Utviklermiljøet i Joomla har nå satt igang en offensiv der de planlegger en ny versjon hver 6 mnd, og nylig kom den første store oppgraderingen etter versjon 1.6. I den nye Joomla 1.7 er det bl.a. innebygd weboppdatering både av Joomla og tilleggsprogram, en… Les mer..
 • 01 jul, 2011

  Klar for Joomla 1.6

  JKWEB jobber nå med nye websider for et eiendomsfirma i Sarpsborg, og i forbindelse med dette prosjektet ble Joomla 1.6 tatt i bruk. Denne nyeste versjonen av Joomla er en helt ny generasjon Joomla, og skiller seg vesentlig fra Joomla 1.5.x som svært mange… Les mer..
 • 22 jun, 2011

  Ny lokal samarbeidsressurs

  JKWEB innleder nå samarbeid med det lokale firmaet ISEdesign som leverer tjenester innen grafisk profilering, design og konstruksjon, økodesign m.m. I praksis betyr det at JKWEB i arbeidet med design av nye websider kan tilby profesjonell hjelp til å… Les mer..
 • 16 jun, 2011

  Kurs i Joomla CMS

  Med stadig flere nye kunder som har fått levert hjemmesider basert på CMS-verktøyet Joomla, har JKWEB nå laget to innføringskurs i bruk av Joomla. Målet er å hjelpe kunder i gang med å redigere sider og publisere egne nyhetsartikler. Joomla MINI er et… Les mer..
 • 28 mai, 2011

  Nye tjenester

  Kun kort tid etter oppstart har JKWEB allerede tre leveranser av webløsninger for kunder. Gjennom dette arbeidet har det vist seg et behov for å øke tjenestetilbudet, og vi har nå investert i nytt kamera for å kunne levere bilder til eksisterende websider og… Les mer..
 • Default Image
  28 apr, 2011

  Nytt supportforum

  JKWEB tilbyr nå eget forum for supportspørsmål angående Joomla, webhotell, domeneregistrering m.m. som kan være aktuelle for mine kunder. Forumet er begrenset til regsitrerte kunder og er et tilbud som vil inngå i webmasteravtalene. Supportforumet er en av… Les mer..
 • Default Image
  19 apr, 2011

  JKWEB på Facebook

  Idag publiserte JKWEB sin nye webside og er samtidig å finne på Facebook for de som ønker å følge våre nyhetssaker derfra. Vår målgruppe er små bedrifter og enkeltmannsforetak, organisasjoner eller privatpersoner som ønsker seg en profesjonell webside til sin… Les mer..
 • Default Image
  12 apr, 2011

  JKWEB registrert i Brønnøysund

  JKWEB er nå regstrert i enhetsregistrert i Brønnøysund, og har fått organisasjonsnummer 996 796 426 under foretaksnavnet KORSHAVN WEB OG DATA. Fra våren 2011 kommer jeg til å kanalisere ulike serviceoppdrag gjennom JKWEB, men håper fortsatt å kunne by på… Les mer..
 • Default Image
  10 apr, 2011

  Domene jkweb.no registrert

  I løpet av helgen har automatikken hos one.com gjort jobben sin, og det har kommet bekreftelse på at registreringen av mitt nye domene jkweb.no har blitt gjennomført hos dem og godkjent av NORID. Dermed er det klart får å sette igang med de nye websidene som… Les mer..

Supportavtale

JKWEB anbefaler alle kunder en årlig webmasteravtale for support og sikker drift av hjemmesidene.

Det er tre ulike servicenivåer på avtalene. Avhengig av størrelse og kompleksitet på løsningen, samt individuele behov, finner vi et servicenivå du vil bli fornøyd med.

Les mer om våre tjenester.