Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Hva er Joomla! CMS?

Nettsider utviklet med Joomla! CMS gir deg en moderne og fleksibel løsning der alt innhold administreres med et webbasert verktøy, du får mulighet for profesjonell nyhetspublisering, registrering av brukere, ulik tilgjengelighet på utvalgte sider, automatiske nyhetsbrev, kalender/aktivitetskalender, bildefremvisning/album m.m.

CMS - Content Management System

En rekke utviklere i hele verden lager tilleggsprogram (komponenter og plug-ins) til Joomla, disse finnes samlet under benevnelsen Joomla Extensions på Joomlas nettside. Joomla selv er også gratis og kan lastes ned fra samme sted. Imidlertid må man før installasjon sjekke om det aktuelle webhotellet tilfredsstiller minimumskravene til Joomla, noe som dessverre ikke er selvsagt hos mange tjenesteleverandører.

Joomla benyttes på svært mange webløsninger i hele verden og har utrolige besøks- og nedlastingsstatistikker på sine nettsider. Ta en liten titt på denne morsomme presentasjonsvideoen for en gjennomgang av noen interessante tallbaserte fakta.

Lurer du på om Joomla! CMS er noe for deg og din nettside? Ta kontakt med JKWEB for en uformell prat.

 

 

Joomla! CMS 3.x

JKWEB leverer nå kun websider utviklet med den nyeste Joomla-plattformen - versjon 3.x.

Den nye langtidsversjonen 3.9 kom høsten 2018 og er aktuell for alle nye prosjekter.

Kunder med supportavtale får utført oppdateringer ihht avtalebetingelsene, inkludert backup og testing. Se prislisten for innhold i supportavtaler.

Se eksempler på kundeprosjekter.