Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Om JKWEB

JKWEB holder til sentralt på Østsiden i Fredrikstad, men med internett som basis er ikke geografien så viktig lenger. Trenger du hjelp, ta kontakt uansett hvor i landet du holder til.

JKWEB har kunder fra Østfold, Follo, Oslo, Romerike, Asker og Bærum, Rogaland og Trøndelag.

Det som startet som en hobby for snart 20 år siden, har nå vokst til et omfang som nok er utenfor hobbybegrepet, men tanken er å tilby foreninger, mindre bedrifter og firmaer en rimelig og profesjonell webløsning gjennom eget foretak.

Med Joomla! CMS er dette mulig på en effektiv måte. Mulighetene i Joomla overgår alt man kan gjøre med en gammeldags html-editor.

Men har du en gammel nettløsning med rene html-sider, kan JKWEB kanskje hjelpe deg likevel. De første årene var det mye tasting av "tagger" og den dag i dag viser det seg greit å ha drevet litt med dette først. Spesielt når noe er feil og man må drive litt "klipp-og-lim" i kodingen.

Med snart 25 år innen elektronikk og telekommunikasjon har det også samlet seg litt kompetanse innen "bokser" av ulike typer, og nettverksløsninger er jo nå en del av hverdagen for de fleste.

Trådløse nettverk er nå svært vanlig i de fleste hjem og firmaer, men selv om de er enklere å konfigurere enn tidligere, er det fortsatt noen feller å gå i. Alle har ikke lyst til å bruke tiden på slike ting, men da kan du kontakte JKWEB.

Les mer om tjenestene JKWEB tilbyr.

Fakta om JKWEB

JKWEB ble registrert som et enkeltmannsforetak av Jan Korshavn i april 2011, og leverer tjenester knyttet til domene, webhotell, hjemmesider og data/nettverkssupport.

Foretaket holder til i Fredrikstad, og har siden oppstarten levert eller oppgradert nærmere 50 hjemmesider for kunder i hele landet. De fleste av disse har også inngått supportavtale.

JKWEB har god erfaring med oppgradering og vedlikehold av Joomla! CMS, samt installasjon på webhotell.

JKWEB er listet i mva-registeret med org. nr. 996 796 426.

Se ellers fullstendig kontaktinformasjon.