Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Hjemmeside MINI

Inntil 6 statiske og informative sider basert på Joomla! CMS, tekst og bilder etter eget ønske. Du leverer logo og bilder. Automatisk nyhetspublisering, nyhetsbrev, kalender eller andre avanserte funsjoner er ikke med i denne malen, men kan installeres senere som ekstra arbeid fakturert på timebasis.

Design template er ikke inkludert. Registrering av domene og oppsett av webhotell er ikke inkludert.

Kr. 2.750,- eks. mva.

Bestill info..

Hjemmeside MAXI

Nettløsning med 6+ sider basert på Joomla CMS, tekst og bilder etter eget ønske. Du leverer logo og bilder. Automatisk nyhetspublisering, nyhetsbrev, kalender og andre avanserte funsjoner konfigureres etter ønske. Integrering mot Facebook og Twitter. Webbasert oppdateringsmulighet med pålogging.

Design template er ikke inkludert. Registrering av domene og oppsett av webhotell er ikke inkludert.

Kr. 4.990,- eks. mva.

Bestill info..

Priser på support, sikkerhetspakke og serviceoppdrag

Webmaster for din nettside - tre nivåer og sikkerhetsløsning:

Oppdateringer og arbeid som ikke er inkludert i supportavtalene faktureres etter avtalt pris, pr. dato ninimum kr 210,- (0,5 timers arbeid).

Alle webmasteravtaler inngås for 12 måneder med 1 måneders oppsigelse. JKWEB forhåndsfakturerer etter inngått avtale. Arbeid og support ihh. avtalen utføres ikke dersom det er utestående fordringer (ikke betalt til forfallsdato). Se også supportbetingelser.

 

Serviceoppdrag (webside, foto, domene og webhotell, nettverk/PC):

 

Kurs (grunnleggende innføring i Joomla! CMS):

Se også utskriftsvennlig prisliste under "Info/Prisliste".

Kundereferanser

Vi hadde så smått begynt å tenke på oppussing av vår hjemmeside da vi fikk en henvendelse fra Jan om at han kunne kunne gjøre jobben. Vi avtalte et møte som resulterte i at vi ga "grønt lys". Etter kort tid var, etter vår mening, en utmer...

Terje Berntsen
www.rotvelta.no
Jun 08, 2011

Supportavtale

JKWEB anbefaler alle kunder en årlig webmasteravtale for support og sikker drift av hjemmesidene.

Det er tre ulike servicenivåer på avtalene. Avhengig av størrelse og kompleksitet på løsningen, samt individuele behov, finner vi et servicenivå du vil bli fornøyd med.

Les mer om våre tjenester.