Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Hjemmeside MINI

Inntil 6 statiske og informative sider basert på Joomla! CMS, tekst og bilder etter eget ønske. Du leverer logo og bilder. Automatisk nyhetspublisering, nyhetsbrev, kalender eller andre avanserte funsjoner er ikke med i denne malen, men kan installeres senere som ekstra arbeid fakturert på timebasis.

Design template er ikke inkludert. Registrering av domene og oppsett av webhotell er ikke inkludert.

Kr. 2.750,- eks. mva.

Bestill info..

Hjemmeside MAXI

Nettløsning med 6+ sider basert på Joomla CMS, tekst og bilder etter eget ønske. Du leverer logo og bilder. Automatisk nyhetspublisering, nyhetsbrev, kalender og andre avanserte funsjoner konfigureres etter ønske. Integrering mot Facebook og Twitter. Webbasert oppdateringsmulighet med pålogging.

Design template er ikke inkludert. Registrering av domene og oppsett av webhotell er ikke inkludert.

Kr. 4.990,- eks. mva.

Bestill info..

Priser på support, sikkerhetspakke og serviceoppdrag

Webmaster for din nettside - tre nivåer og sikkerhetsløsning:

Oppdateringer og arbeid som ikke er inkludert i supportavtalene faktureres etter avtalt pris, pr. dato minimum kr 210,- (0,5 timers arbeid).

Alle webmasteravtaler inngås for 12 måneder med 1 måneders oppsigelse. JKWEB forhåndsfakturerer etter inngått avtale. Avtalen regnes som pakkepris og det refunderes ikke deler av beløpet selv om kunden sier opp i løpet av perioden fram til oppsigelsesfrist for ny periode.

Arbeid og support ihh. avtalen utføres ikke dersom det er utestående fordringer (ikke betalt til forfallsdato). Se også supportbetingelser.

 

Serviceoppdrag (webside, foto, domene og webhotell, nettverk/PC):

 

Kurs (grunnleggende innføring i Joomla! CMS):

Se også utskriftsvennlig prisliste under "Info/Prisliste".

Kundereferanser

Teatergruppa vår hadde en hjemmeside som var vanskelig å oppdatere og ganske statisk. Vi har høy aktivitet og behov for nesten daglige oppdateringer, spesielt på intranettet. Jan bygget opp ny hjemmeside gjennom tett dialog og etter våre beho...

Pål Corneliussen
www.tutogkjoer.no
Sep 14, 2011

Supportavtale

JKWEB anbefaler alle kunder en årlig webmasteravtale for support og sikker drift av hjemmesidene.

Det er tre ulike servicenivåer på avtalene. Avhengig av størrelse og kompleksitet på løsningen, samt individuele behov, finner vi et servicenivå du vil bli fornøyd med.

Les mer om våre tjenester.