Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Hjemmeside MINI

Inntil 6 statiske og informative sider basert på Joomla! CMS, tekst og bilder etter eget ønske. Du leverer logo og bilder. Automatisk nyhetspublisering, nyhetsbrev, kalender eller andre avanserte funsjoner er ikke med i denne malen, men kan installeres senere som ekstra arbeid fakturert på timebasis.

Design template er ikke inkludert. Registrering av domene og oppsett av webhotell er ikke inkludert.

Kr. 2.750,- eks. mva.

Bestill info..

Hjemmeside MAXI

Nettløsning med 6+ sider basert på Joomla CMS, tekst og bilder etter eget ønske. Du leverer logo og bilder. Automatisk nyhetspublisering, nyhetsbrev, kalender og andre avanserte funsjoner konfigureres etter ønske. Integrering mot Facebook og Twitter. Webbasert oppdateringsmulighet med pålogging.

Design template er ikke inkludert. Registrering av domene og oppsett av webhotell er ikke inkludert.

Kr. 4.990,- eks. mva.

Bestill info..

Priser på support, sikkerhetspakke og serviceoppdrag

Webmaster for din nettside - tre nivåer og sikkerhetsløsning:

Oppdateringer og arbeid som ikke er inkludert i supportavtalene faktureres etter avtalt pris, pr. dato ninimum kr 210,- (0,5 timers arbeid).

Alle webmasteravtaler inngås for 12 måneder med 1 måneders oppsigelse. JKWEB forhåndsfakturerer etter inngått avtale. Arbeid og support ihh. avtalen utføres ikke dersom det er utestående fordringer (ikke betalt til forfallsdato). Se også supportbetingelser.

 

Serviceoppdrag (webside, foto, domene og webhotell, nettverk/PC):

 

Kurs (grunnleggende innføring i Joomla! CMS):

Se også utskriftsvennlig prisliste under "Info/Prisliste".

Kundereferanser

Jeg synes vi har fått en fantastisk hjelp og service med å relansere siden vår. Det har aldri vært noe problem å få svar på noe man lurer på, og vi har fått mer hjelp enn hva jeg tidligere har opplevd fra andre. Den nye siden føler jeg e...

Christine Birkelund
http://www.fossumanlegg.no
Jul 04, 2014

Supportavtale

JKWEB anbefaler alle kunder en årlig webmasteravtale for support og sikker drift av hjemmesidene.

Det er tre ulike servicenivåer på avtalene. Avhengig av størrelse og kompleksitet på løsningen, samt individuele behov, finner vi et servicenivå du vil bli fornøyd med.

Les mer om våre tjenester.