Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Sikkerhetspakken - RS Firewall!

De fleste webhotell har gode sikkerhetsløsninger, men alle Joomla!-installasjoner vil kunne ha svakheter som gjør det mulig for hackere å komme inn i filer og mapper.

JKWEB har det siste året hatt flere tilfeller av hacking der ukjente har infisert Joomla! med PHP-filer som f.eks. kjører ut mengder av epost med tilbud om varer og tjenester eller sørger for at nettsiden virker stengt. Og det er som regel ikke lovlige ting som formidles.

Opprydding etter en slik hendelse vil som regel bety flere timers arbeid der alle filer og database må slettes, en backup må installeres og samtlige passord må byttes; kontrollpanel, FTP-tilgang og SQL-bruker mot database. Og når alt er på plass igjen har man egentlig ingen garanti for at ikke hackeren finner veien inn igjen via det samme hullet som forrige gang, for det er svært sjelden man kan registrere hvordan en hacker kom inn. Man ser kun at noen har vært der og gjort endringer eller lagt inn ukjente filer.

Den mest anerkjente av sikkerhetsløsningene for en Joomla!-installasjon er RSFirewall!, en komplett løsning som scanner og finner farlige filer eller feilaktige rettighetsnivåer på filer, den kan legge et ekstra lag med sikkerhet på administratorpåloggingen, automatisk blokkere IP-adresser som blir brukt til forsøk på inntrenging og logger alle hendelser.

Les mer om RSFirewall! i JED - Joomla Extension Directory.

JKWEB tilbyr nå alle kunder med gyldig supportavtale en egen sikkerhetspakke som tillegg til avtalen, løsningen er abonnementsbasert fra utvikleren RS Joomla og en slik firewall vil være et meget godt tlitak for å hindre uønsket bruk av ditt webhotell og Joomla!-hjemmeside.

Løsningen vil være basert på årsabonnement som tegnes som tillegg til eksisterende supportavtale Micro, Mini eller Maxi og pris på sikkerhetspakken finnes i prislisten.

RSFirewall! er en komplett brannmur for Joomla! som scanner alle mapper og filer, samt SQL-databasen, og finner hull som en hacker kan tenkes å ville bruke. For under 50-lappen i måneden sikrer du din nettside.

  • Beskytter Joomla mot hacking
  • Logger all pålogging og forsøk på inntregning
  • Fullstendig systemsjekk av mapper og filer, samt database
  • Scanner etter malware og farlige filer
  • Finner endringer i originale Joomlafiler
  • Ekstra beskyttelse på administratorkonto
  • Finner filer eller mapper med ukorrekte redigeringstillatelser
  • Blokkerer IP-adresser som forsøker å få tilgang

Hvis dette høres interessant ut for din Joomla! hjemmeside, sjekk prislisten for detaljer og ta kontakt med JKWEB.

 

 

Supportavtale

JKWEB anbefaler alle kunder en årlig webmasteravtale for support og sikker drift av hjemmesidene.

Det er tre ulike servicenivåer på avtalene. Avhengig av størrelse og kompleksitet på løsningen, samt individuele behov, finner vi et servicenivå du vil bli fornøyd med.

Les mer om våre tjenester.