Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Webhotell fra anerkjente leverandører

JKWEB har lang erfaring med å sette opp webhotell for kunder, og flesteparten av disse er i praksis etablert hos anerkjente serviceleverandører som f.eks. Domeneshop og PROISP i Norge, eller en av markedets billigste; one.com i Danmark som denne hjemmesiden ligger hos.

Du får hjelp til hele prosessen fra registrering av domene, bestilling av webhotell samt til installasjon og oppsett av Joomla på webhotell. Etter behov tilbys også konfigurasjon av mailadresser etc. tilknyttet abonnementet, samt oppsett av mailklient/konto på PC eller smarttelefon.

Dersom du har tenkt å starte helt fra bunnen av er det bare å ta kontakt med JKWEB som vil hjelpe deg fram til å få registrert eget domene og en moderne hjemmeside med tjenester etter behov. Dersom JKWEB kjører hele prosessen sparer du tid samtidig som viktigte detaljer blir tatt med.

JKWEB er fra januar 2014 registrert Partner hos PROISP og har forenklede rutiner for bestilling og administrasjon av webhotell og domener. Klikk på banneret under for mer informasjon eller for å bestille selv. Deres priser er blant de laveste i markedet og teknisk sett er webhotellene svært oppegående.

Billig webhotell og domene  

Har du en eksisterende Joomla hjemmeside og ønsker å flytte alt til et annet webhotell hjelper JKWEB deg hele veien. Har du sammenliknet priser og service i det siste? Sjansen er store for at du betaler for mye og får mindre enn du burde.

Og prisen for det hele bør ikke være avskrekkende! Se prislisten for detaljer.

JKWEB har også forestått oppgradering av en rekke nettsider fra Joomla 1.5 eller 2.5.x som i praksis ikke supporteres lenger, og som av mange webhoteller anses som en sikkerhetsrisiko, til nyeste versjon, pr. mai 2016 er dette 3.5.1. Har du behov for oppgradering, hjelp til en nettside som er stengt, reinstallasjon på annet webhotell etc., ta kontakt for et tilbud.

JKWEB leverer nå kun nettsider utviklet med Joomla 3.x og kan også se på muligheten for oppgradering fra 2.5.x til 3.x. Ta kontakt dersom du har spørsmål om fremtiden til din nettside.

Aktuelle webhotell for kunder